Mūsdienu pasaulē gandrīz visi laiku pa laikam ņem rokās ķīniešu irbuļus, turklāt nav svarīgi – esat jūs ķīniešu virtuves fanāts vai vienkārši jums patīk baudīt suši – bieži vien tomēr ir jāmēģina tikt galā ar šiem koka irbulīšiem.
Kā tad mēs īsti rīkojamies, kad ņemam rokās šos irbulīšus? Protams, ka mēs tos sadalām divos atsevišķos irbuļos un faktiski arī uzreiz pēc tam sākam ar tiem ēst, taču, kā izrādās, ir kaut kas, ko mēs praktiski vienmēr aizmirstam, jo, iespējams, ka līdz šim par to nemaz neko neesam nojautuši.
Vai jūs tiešām nekad neesat aizdomājušies par to, kam ir domāti tie divi mazie taisnstūrveida «stabiņi» irbuļu augšgalā?! Izrādās, ka viss ģeniālais ir pavisam vienkāršs!
Nē, šie «stabiņi» nav domāti tam, lai noturētu abus irbulīšus kopā, kā arī tā noteikti nav ražotāju kļūda. To pielietojumu jūs varat atklāt zemāk redzamajos attēlos:
Jā, šī irbulīšu daļa ir jāatdala no pašiem irbulīšiem un jānoliek uz galda, lai katru reizi, kad jūs vēlaties padzerties vai vienkārši uz brīdi pārtraukt ēšanu, jūs savus irbulīšus varētu atbalstīt uz šī mazā statīva, kā rezultātā tie nav jāliek uz galda vai jāmēģina atstāt uz šķīvja.
Protams, augstākas klases restorānos jums atnesīs daudz solīdākus statīvus, ko varat aplūkot apakšā redzamajās bildēs:
Avots: