Lielākajā daļā mūsdienās lietojamo produktu sastāvā ir ļoti daudz pesticīdu. Lauksaimnieki aizvien biežāk tos izmanto, lai novērstu kaitēķļu radītos postus.
Lai arī lauksaimnieku nodomi nav slikti, pesticīdi tik un tā var ļoti ietekmēt mūsu veselību, jo to sastāvā ir bīstamas toksiskās sastāvdaļas.
Šīs ķīmiskās vielas var radīt virkni nopietnu blakusefektu – iedzimtus defektus, mācīšanās spēju traucējumus, neirodeģeneratīvos traucējumus, arī Pārkinsona un Alcheimera slimību vai pat vēzi.
Tūkstošiem cilvēku katru gadu saindējas ar pesticīdiem. Pētījumi rāda, ka laika posmā no 2000. līdz 2008. gadam Kalifornijā vien ar pesticīdiem saindējās 7600 cilvēku.
Lai izvairītos no šādas saindēšanās, uzturā jālieto organiski produkti, ko neapstrādā ar pesticīdiem un kas ir izaudzēti dabīgā veidā. Šādi produkti var palīdzēt mūsu organismam uzņemt visus nepieciešamos antioksidantus, kas atrodami augļos un dārzeņos.
Mēs jums piedāvājam lieliskas sulas recepti, kas sastāvā ir ļoti veselīgi produkti ar ļoti spēcīgām antioksidantu īpašībām.
Kurkumā ir ļoti daudz antioksidantu, un tai piemīt spēcīgas pretiekaisuma īpašības, tā nostiprina imunitāti, samazina insulta risku, regulē holesterīna līmeni asinīs, kā arī novērš koronāro asinsvadu saslimšanu.
Citronā kopā ar tā miziņu ir ļoti daudz antioksidantu. Šie antioksidanti spēj uzturēt organisma šūnas veselas un novērst vēža šūnu attīstības risku.
Ingvers, āboli un burkāni arī ir vitamīniem un minerālvielām bagāti produkti, kuriem ir ļoti liela nozīme organisma veselības uzturēšanā.
Šo produktu savienojums rada lielisku un ārkārtīgi veselīgu dzērienu, kam ir unikāla garša un kas spēj uzlabot gremošanas trakta darbību, uzlabo imunitāti un redzi.
Sulas recepte
Sastāvdaļas:
½ organiskās kurkuma saknes;
¼ citrona ar visu miziņu;
½ organiska ingvera;
1 sarkans ābols;
3 vai 4 burkāni.
Pagatavošana:
Visas sastāvdaļas lieciet blenderī un kārtīgi samaisiet. Tas arī viss – izbaudiet lielisko dzērienu!
Avots: fithacker.ru