Kannu kinofestivāla atklāšanas vakariņās filmu zvaigznes apēda 350 omāru, vairāk nekā 80 kilogramu teļa medaljonu un 700 kabaču ziedu, 70 kilogramus šokolādes desertā, kā arī izdzēra 525 litrus sarkanā un baltā vīna un 150 pudeles ekskluzīva šampanieša.
Vakariņas žūrijas vadītājam Robertam de Niro, Umai Tūrmanei, Vudijam Alenam un pārējiem vairāk nekā 600 lūgtajiem viesiem gatavoja pasaulē atzītais šefpavārs Alans Dukase (Alain Ducasse) kopā ar 40 pavāriem no viņa uzņēmuma.
Izsmalcinātās vakariņas viesi baudīja pludmalē, pie Kannu kongresu nama Palais des Festivals izveidotajā Electrolux paviljonā Agora.
Uz Kannu kinofestivāla atklāšanas vakariņām tika aicināti 650 viesu, par kuru labsajūtu gādāja 100 Electrolux viesmīļu. Viesi izmantoja vairāk nekā 2 000 glāžu, 3 000 šķīvju un 5 000 galda piederumu.
rijīgie stāri.