No 5. līdz 11.maijam norisināsies Pavasara Rīgas restorānu nedēļa, kurai dalību pieteicis rekordliels dalībnieku skaits – 36 restorāni.
Pavasara Rīgas restorānu nedēļas laikā labākie Rīgas restorāni piedāvās īpašu trīs ēdienu maltīti, kurā iekļauti pavasarīgi Latvijas produkti. Gan pieredzējušiem gardēžiem, gan tiem, kuri restorānus apmeklē retāk, tā būs iespēja nobaudīt vadošo šefpavāru kulinārās variācijas. Rīgas restorānu nedēļā būs iespējams nobaudīt tādus īpašus ēdienus kā bērzu sulas sorberts, teļa karē, ziedu medū marinēti pērļu sīpoli, rabarberi visdažādākajās variācijās un citus, inform organizatori.
«Šī ir piektā reize, kad Rīgā norisinās Rīgas restorānu nedēļa, un šajā reizē ir pieteicies rekordliels restorānu skaits – burvīgas un pavasarīgas maltītes varēs nobaudīt 36 lielākos un mazākos Rīgas restorānos. Pavasaris ir laiks, kad daba mostas no ziemas miega un pārsteidz ar svaigumu un pavasarīgām sajūtām, un tas ir laiks, kad rodas iedvesma jaunām idejām – protams, arī pavāriem. Jau pāris mēnešus cilvēki zvana un interesējas par gaidāmo Rīgas restorānu nedēļu, kas nozīmē, ka mērķis, ar kādu šis projekts tika uzsākts, ir attaisnojies Pēc šīs restorānu nedēļas sāksim gatavoties nākamajai – Rudens Rīgas restorānu nedēļai, kas notiks no 13. līdz 19.oktobrim. Ceram, ka šogad restorānus apmeklēs vēl lielāks interesentu skaits,» stāsta Rīgas Tūrisma attīstības biroja (RTAB) valdes locekle Vita Jermoloviča.
Restorāni apmeklētājiem piedāvās trīs ēdienu maltīti par īpaši pievilcīgām cenām – 15 un 20 eiro (Ls 10,54 vai 14,06).
Restorānu saraksts un ēdienkartes apskatāmas šeit.
Ref: 102.000.102.7199