Iedvesmojies – kādi bija princeses Diānas ikdienas ēšanas paradumi

Mūsdienās ir tik moderni ievērot dažādas diētas, lai nomestu lieko svaru un ne tikai, jo ēšana tomēr ietekmē visu organismu. No tās ir atkarīgs mūsu noskaņojums, ādas, nagu, matu stāvoklis, respektīvi, pareiza ēšana viennozīmīgi liek mums izskatīties daudz labāk – starojošām un laimīgām, kāda bija arī princese Diāna, bet kāds tad ir viņas skaistuma noslēpums?

Britu karaliskās ģimenes pavārs, kurš šajā amatā nostrādājis gandrīz 20 gadus, atklāj, kādi bija princeses Diānas ēšanas paradumi. Izrādās, ka viņa pilnībā atteicās no sarkanās gaļas un ogļhidrātiem, bet, vai viņa tiešām spēja atteikties arī no našķiem?! Smelies iedvesmu un uzzini, ko ikdienā ēda princese Diāna!

Darens Makgreidijs veselus 11 gadus gatavoja Diānas iecienīto šokolādes pudiņu un turpināja strādāt par viņas pavāru arī pēc tam, kad viņa izšķīrās ar princi Čārlzu. Makgreidijs stāsta, ka viņa izvēlējās ļoti veselīgu uzturu.

Viņa mēdza teikt: «Tu parūpējies par taukiem, es parūpēšos par ogļhidrātiem sporta zālē.»

Protams, viņa ik pa laikam atļāvās sevi palutināt, un viens no iecienītākajiem saldajiem ēdieniem bija maizes un sviesta pudiņš. Viņa mēdza ienākt virtuvē, kad Makgreidijs to gatavoja, lai varētu pamieloties ar rozīnēm. Diānai garšoja arī pildītas paprikas, bet gaļu kā pamatēdienu viņa izvēlējās tikai tad, kad bija kopā ar viesiem. Parasti viņas ēdienkarte sastāvēja no kartupeļiem ar olas baltumu, papriku un vistu.

Princese Diāna bija dzīvespriecīga persona un mīloša māte, un, lai arī pati izvēlējās veselīgu uzturu, viņa neliedza bērniem iecienītos kārumus. Protams, prinčiem Viljamam un Harijam garšoja saldumi, kā jau mums visiem.

Makgreidijs stāsta, ka viņi bija iecienījuši angļu tradicionālo kartupeļu un maltās gaļas sacepumu jeb «Shepherd’s pie» un banānu kūku. Ja tas izklausās pēc īstas karaliskās ēdienkartes, jāpiebilst, ka viņi mēdza mieloties arī ar picu, pildītiem kartupeļiem ar sieru, kā arī ar zivju pirkstiņiem.

Diāna dažreiz pat izlikās, ka ēd to pašu, ko bērni, taču patiesībā viņas ēdienkarte bija veselīgāka. Makgreidijs stāsta, ka viņi mēdza apmānīt zēnus: «Mēs viņiem devām ceptus kartupeļus ar vistu, bet nomizojām tos, lai viņi domātu, ka ēd tieši to pašu.»

Viņš neuzskata, ka karaliene būtu nodarbinājusi ēdienu degustētāju. «Mēs pagatavojām 150 dažādus salātus, bet viņa izvēlējās tika vienu no tiem, tāpēc visiem bija jābūt perfektiem.»

Avots:

Saistītie raksti

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

Jaunākās Ziņas