Recepte: Kubas mohito

Laims ir labs C vitamīna avots ar stipru citrusa smaržu – šo augli bieži vien izmanto dažādu maltīšu gatavošanā, lai pastiprinātu ēdienu un dzērienu garšu.

Šis auglis tiek plaši izmantots Āzijas virtuvē, kur to pievieno gan pamatēdieniem, desertiem un dzērieniem, gan arī kā garšvielu.

Kubas mohito

Sastāvdaļas:

1/2 laima sulas

1 tējkarote cukura

1 tējkarote piparmētru lapiņu

Ledus

60 ml apelsīnu ruma

Zelteris

Pagatavošana:

Laima sulu sajauc ar cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis.

Pievieno piparmētras lapiņas un visu sajauc, stingri stampājot lapiņas pret glāzes pamatni.

Glāzi piepilda ar sasmalcinātu ledu un pielej rumu.

Samaisa un virsū uzlej pavisam nedaudz zeltera.

Rotā ar piparmētras zariņu.

Šis dzēriens jādzer uzreiz, tāpēc to vēlams gatavot tieši pirms pasniegšanas.

Ref: 102.000.102.7323

Saistītie raksti

1 komentārs

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

Jaunākās Ziņas