Ēdiens, kas pārmērīgā daudzumā var izraisīt vēzi

Bieži vien mums nākas saprast, ka tie ēdieni, kas mums garšo vislabāk, ir arī tie paši neveselīgākie.

Un ir svarīgi, ka tu šos ēdienus tomēr iegaumē un centies no tiem izvairīties.

Gandrīz ar katru gadu pasaulē pieaug ar vēzi slimojošo cilvēku skaits, un bieži vien šīs slimības iemesls ir mūsu dzīvesveids.

Pievērs uzmanību šiem produktiem, kas satur kancerogēnās vielas un centies ievērot veselīgāku dzīvesveidu.

Popkorns, kas taisīts mikroviļņu krāsnī

Ir vairāki iemesli, kādēļ popkorns, kas ir sildīts mikroviļņu krāsnī, izraisa vēzi. Pirmkārt, jau tādēļ, ka popkorna maisiņi satur perfluoroktānu, kas ir kancenogēna ķimikālija. Vēl popkorns ir ĢMO produkts, kas ir sajaukts kopā ar sojas eļļu (kas arī ir ĢMO produkts). Tāpat popkornā ir tādi konservanti un ķimikālijas, kā, piemēram, diacetils.

Ne-organiski produkti

Attēlu rezultāti vaicājumam “non organic food”

Produkti ir apsmidzināti ar daudz dažādiem pesticīdiem – tādiem kā atrazīns, tiodikarbs un organofosfāti. Augļa vai dārzeņa nomazgāšana nenoskalo šīs vielas, un produkti, kuru sastāvā ir daudz ūdens, absorbē ļoti daudz vielu, kas izraisa vēzi.

Konservēti tomāti

Attēlu rezultāti vaicājumam “canned tomatoes”

Lielākā daļa konservētu produktu satur bisfenolu A. Tas rezultējas ar daudz augstāku ķimikāliju sastāvu. Bisfenols A tiek uzskatīts par vēzi izraisošu ķīmisku savienojumu. Labāk izvēlies tomātu produktus stikla burkās.

Pārstrādāta gaļa

Attēlu rezultāti vaicājumam “processed meat”

Pārstrādātā gaļā ir augsts nātrija daudzums, kā arī dažādi konservanti un ķimikālijas, kā, piemēram, nātrija nitrāts, kas ir zināms kā vēža izraisītājs.

Audzēts lasis

Attēlu rezultāti vaicājumam “salmon”

Lielākā daļa audzētu lašu tiek turēti mazās tvertnēs, kurās ir pārpildīts ar zivīm, kas noved pie tā, ka laši peld un ēd pārējo lašu ekskrementos. Zivij tas piedod lielāku daudzumu merkūrija, kas izraisa vēzi. Vislabāk ir ēst lasi, ko pats esi noķēris.

Kartupeļu čipsi

Attēlu rezultāti vaicājumam “potato chips”

Kartupeļu čipsos ir ļoti daudz konservantu, augsts nātrija līmenis, mākslīgās krāsvielas un tauki. Visas šīs vielas tiek saistītas ar vēzi.

Hidrogenēta eļļa

Attēlu rezultāti vaicājumam “hydrogenated oil”

Hidrogenētās eļļas ķīmiski tiek iegūtas no augiem un dārzeņiem. Šis process eļļā atstāj augstu Omega-6 līmeni, kas izraisa vēzi un dažādas sirds slimības.

Avots: topratedviral.com

zeltene_logo_v1

Saistītie raksti

3 KOMENTĀRI

  1. Lašu fekālijās ir “merkūrijs”!. Pat sovjetu pamatskolnieks šo substanci par dzīvsudrabu sauca.

  2. tā, ka daudzus gadus atpakaļ akcijas laikā ēdām lašus vairākas dienas, man palika slikti, ļoti sāpēja sāni aknu rajonā…No tās reizes lašus neēdu un nekas nav sāpējis! Tāpat nevaru ēst vistu un tītara gaļu, konkrēti paliek slikta dūša!

ATBILDĒT

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet savu vārdu šeit

Jaunākās Ziņas