Saldumu zīmols Laima papildina Laima Exclusive produktu klāstu ar augstākās kvalitātes dabisko Ruby jeb rozā šokolādi, kas gatavota ar rokām. Ruby šokolāde ir unikāla, pateicoties tās krāsai un piesātinātajai garšai, kas ir iegūta dabiskā fermentācijas procesā no Ruby kakao pupiņām, stāsta ražotnes pārstāve Lineta Mikša.
Viņa atzīmē, ka Ruby šokolāde nav ne rūgta, ne pārlieku salda.
Ruby šokolādi izgudrojis pasaulē vadošais Šveices šokolādes un kakao ražotājs Barry Callebaut, un tas ir ceturtais šokolādes veids, papildinot tumšo, piena un balto šokolādi. Ruby šokolāde tiek ražota no īpašām kakao pupiņām, neizmantojot krāsvielas un garšas papildinātājus, un tā ir sārtā krāsā, ar spēcīgu un izsmalcinātu garšu.
Ruby šokolāde ir pieejama tikai Laimas saldumu veikalos un universālveikalā Stockmann ierobežotā daudzumā, sākot no šī gada februāra beigām.